Prietpraat
  • Hugo de Grootschool 1971/77 Nostalgie en sentiment van de bovenste plank?! Je geheugen opfrissen door op zoek te gaan naar de mensen waarmee je (een belangrijk deel van je…
  • De Familienaam Sorg Naar alle waarschijnlijkheid is de familienaam Sorg afgeleid van het gewas Sorghum Bicolor. Andere benamingen voor dit gewas zijn: Kafferkoren, Dura of Kafir. Het zaad…
FacebookTwitterInstagramWhatsAppE-mail

Steun het Diabetes Fonds!

Als diabetespatiënt leek het me een leuk (en vooral goed) idee om via Geef de actie: “Mijn verjaardagscadeau voor het Diabetes Fonds!” op te starten waarmee ik het Diabetes Fonds enigszins kan ondersteunen/helpen.

Mijn verhaal lees je hier – je kunt er ook meteen iets achterlaten! – Geef je liever meteen aan het Diabetes Fonds? Ook prima! Ben je net als ik een tevreden mens, overweeg dan om je eigen actie via Geef of een soortgelijk platform op te zetten.